limacogebiSODECA ventilatorokeclipse

Grafit Thermotechnika Kft
H-2100 Gödöllő, Remsey Jenő krt. 18.
Tel.: +36 28 513 500
Fax: +36 28 513 501
Mobil: +36 20 516 50 16
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

GrafitBátorságot merítve 20 év tapasztalatából - amit a hazai kemencék tervezése, építése, karbantartása során szereztünk - határoztuk el, hogy egy olyan új céget alapítunk, amely követve ELŐDJÉT a GRAFIT Kereskedelmi és Szolgáltató Egyéni Céget képes európai színvonalú kulcsrakész berendezések tervezésére, kivitelezésére, üzemeltetésére, karbantartására magyarországi, illetve európai viszonylatban. Az elhatározás kevés lett volna, ha nem találunk utat a nemzetközi piacra, ahol csak a legkorszerűbb termékek megvalósításával lehet hosszú távon fennmaradni, és érdemben jelen lenni.

Ebben nyújtottak segítséget -többek közt- az alábbi cégek, és berendezéseik:

sevenrefractories  SODECA ventilatorokeclipse Hungary-logo

Külön szót érdemel Dobos István barátunk mindenkori feltétel nélküli segítsége, aki 40 év tapasztalatával és kapcsolatrendszerével tervezte és építette ekkor az európai kemencéket.Igy állt rendelkezésre a lehetőség arra, hogy jó kemencéket, technológiákat készítsünk. Ma már a korszerű adatátvitel és szoftver segítségével a tervezések során „ csak” a bizalomra , a tudásra és jól felszerelt irodára van szükség, hogy hatékonyan, gyorsan tudjunk együttműködni a fent említett hazai és nemzetközi cégekkel.Remélem, hogy ezen rövid bemutatkozással felkeltettük figyelmét.
Várjuk érdeklődését.

Üdvözlettel: Krániczné Kovács Ildikó / Cégvezető